ESG

Miljø, samfunnsansvar og eierstyring

ESG – Environmental, Social and Governance

Åpenhetsloven

Lovens tre lover:
1. Gjennomføre aktsomhetsvurderinger (§ 4)
2. Redegjøre årlig for aktsomhetsvurderingene (§ 5)
3. Informere enhver ved forespørsel om aktsomhetsvurderingene (§§ 6 og 7)

Den nye loven skal fremme respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold. Loven skal møte flere av FN sine bærekraftsmål.


Aktsomhetsvurdering:

AMOF-Fjell har gjennomført en aktsomhetsvurdering av sin virksomhet iht. åpenhetsloven. Dette innebærer at selskapet har en risikobasert tilnærming på de seks punktene som aktsomhetsvurderingen skal inneholde.

AMOF-Fjell har forankret Åpenhetsloven i ledelsen i selskapet. Det er ny policy, visjon, planer og måltall i selskapene som er retningslinjer for vårt arbeide.

AMOF-Fjell har gjennomført en kartlegging for å identifisere områder for risiko, kartlagt sine forretningspartnere og kan dokumenter disse. Gjennom interne og eksterne revisjoner vil vi kunne etterse våre samarbeidspartnere. Vi kommuniserer ut vår redegjørelse på hjemmesiden og i våre kvalitetsdokumenter.


Slik arbeider AMOF-Fjell med åpenhetsloven

AMOF-Fjell arbeider etter åpenhetsloven. Våre forretningsområder er slam håndtering, prosessering av restråstoff og spillvann fra maritim og prosessindustri, som er vist her på vår hjemmeside.

AMOF-Fjell forplikter seg å arbeide etter våre etiske retningslinjer og etter myndighetskrav. Noen av disse dokumentene ligger tilgjengelig på vår hjemmeside under nedlasting.

AMOF-Fjell har gjennomført risikovurderinger innen menneskerettigheter og setter aksjoner.


Bærekraft

Vi støtter FNs bærekraftsmål. Vi har vurdert disse målene for å avgjøre hvilken sak som betyr mest for vår virksomhet og hvor vi kan gjøre den største forskjellen. Vi er forpliktet til å gjøre våre prioriterte mål til en del av selskapets strategi, kultur og drift.

Slik jobber vi med bærekraft

AMOF-Fjell jobber koordinert med bærekraft. Gjennom våre produkter vi leverer, bidrar vi sterkt på å nå våre bærekraftsmål. Vi har gjennom mange år fokusert på HMS og Kvalitet. Dette gir det beste utgangspunkt for det arbeidet som nå er godt i gang for å sikre at bærekraftperspektivet inkorporeres i alle deler av vår forretningsdrift.

Våre prioriterte bærekraftsmål

Vi skaper sirkulære verdier for våre kunder og partnere, og har som mål å bidra til å nå FNs bærekraftsmål for vår felles fremtid.


Nedlastinger:

AMOF-Fjell har gjennomført vurderinger på selskapsnivå, men vi er også underlagt våre eiers (Langset) sine retningslinjer.

Langset_Plakat_HSEQ
Langset_Plakat_Vision
Redegjoring-Apenhetsloven-signert-av-konsernsjef

Scroll to Top